Zahájení sezóny 2016

V pátek večer jsem přemýšlel co podniknu o víkendu. Honily se mi hlavou dvě myšlenky. Hory nebo ryby. Obvolal jsem pár přátel a nikdo na hory nechtěl, tak byl plán jasný. Netrvalo dlouho a zvoní telefon, tam Luďa ať dojedu, že to bere. V sobotu jsem vše nachystal a v neděli ráno vyrazil... Kolem 11h vyjíždím s člunem na vodu a hledám zajímavosti dna. Háčka umísťuji na dva vrcholky kde byla hlouba kolem 2,8-3,3m jinak bylo všude 4-4,5m. Do hodiny jsou pruty vyvezeny, nakrmeno drceným partiklem, minipletkama a vše zalité topenzym boostrem. Na montáže jsem dal livergarlic, topenzym a skrill. Asi za hodinu se ozývá pravý prut, neskutečná jízda. Hned po záseku jsem věděl že je to něco velkýho, ovšem po chvíli boje již bylo jasné že to kapr není... Asi po 20min se u břehu objevuje obrovské bílé tělo vyzy. Neměřil jsem, ani nevážil. Odhadem tak 40kg. Za další cca hodinu odjíždí prostřední prut na topenzym. Po 10min se u břehu ukazuje krásnej šupináč odhadem 13kg. Bylo tak kolem 15h, přijíždí Radek z LaBašty s výbornou pizzou a beef twistrama. Tak jsme si dali s Luďou tak říkajíc pořádně na hubu, jak jídlem tak pitím :D

Takže zahájení proběhlo na výbornou.

Vlastík