KORDA KIANA CARP GOO
Kód: 158617/SCO 158617/SCO2 158617/BUT KG0025 158617/WON 158617/WIC 158617/WIC2 158617/VIN 158617/CHO 158617/MAN 158617/TIG 158617/KIN 158617/KIN2 158617/COC 158617/CAR 158617/SPI 158617/SQU 158617/HAL 158617/ALM 158617/CAR2 158617/MYS 158617/STR 158617/RAS 158617/COR 158617/PIN 158617/PIN2 158617/TUT Zvolte variantuDetailní popis produktu
Goo bylo vyvinuto mužem jménem Loutjie Louwies v Jižní Africe. Tam bylo také testováno po mnoho let s velkými úspěchy např. na mistrovství světa FIPS dostalo tým Jižní Afriky mezi leadery. Louwies svěřil svůj tajný recept svému příteli Ianu Huntingtonovi (manažerovi britského týmu Korda), který rozjel jeho výrobu v Evropě. Goo pro něj vyrábí anglická firma Kiana Carp, Korda je pouze distributor.
Goo je k dispozici v šesti variantách a dvou různých provedeních.
Lahvičky s označením Power Smoke jsou velmi výkonné a dokáží zvrátit vývoj výpravy. Slouží hlavně na zvýraznění krmení, kdy už po pár náhozech raketou nebo PVA vznikne masivní mrak šířící potravinový signál.
Lahvičky s označení Bait Smoke mají trochu jemnější barvu ale jsou stejně efektivní a vhodné za téměř jakékoli situace. Jejich vůně je naprosto přirozená a dávkování nelze nijak přehnat. Přitom vám lahvička vydrží hodně dlouho.
Stačí popustit uzdu fantazii a představit si všechny možné situace, kdy se dá Goo použít. Krom zvýraznění nástrah s nimi můžete nechat nasáknout pelety, rozmíchat je ve vodě, kterou použijete na rozmíchaní krmiva, můžete s nimi potřít vaše PVA punčochy (které nerozpouší), dipovat boilie nebo tygří ořechy atd.
Varianty:
- Pineapple supreme (ananas) vhodný k vylepšení ovocných příchutí
- Pineapple (ananas) použijte ve zbarvených vodách
- Raspberry plume (malina) oblíbená na čirých vodách
- Corn twist (kukuřice) vhodná k vylepšení příchutě sladké kukuřice
- Perfect peach (broskev) velmi účinná např. s návnadami fishmeal
- Tutti frutti vhodné na návnady bez příchutě nebo k vylepšení tutti frutti návnad
Balení: 115ml
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dipy |
---|---|
Záruka: | 1 rok |